Annie <3 fota

Publicerat: 2008-11-30 kl. 18:04:43


Åh. Jag saknar tiden där jag kunde fota.
I vår ska jag köpa mig en systemkamera och så ska jag fota livet ur mig ^^



Emelie och hennes ben

Publicerat: 2008-11-30 kl. 17:42:15

Nu är jag hemma igen! Fikat gick super bra. Jag, min syster och mina sysslingar Jeanette och Eric gick ut efter ett tag och letade ett ställe att köpa glass på. Det var mums.
Inne i den där lilla tvåan med femton pers, och massa ljus var det äckligt varmt. Jag är fortfarande överhettad och här hemma har vi ca 25 grader i huset. Varmt och skönt för det mesta, men just nu? Usch! Det är snart som hawaii här inne.

Jag pratar med Emelie just nu om hur det går med hennes ben sen operationen. Hon klarar sig hoppas jag. Hon hade något medfött fel som gjorde att hennes ben hoppade ur lite när de vill. Vi kunde vara ute och gå på stan och jag går och pratar med henne, nästa gång jag tittar på henne ligger hon nere på marken. Lite läskigt var det, men det hoppade tillbaka varje gång.
Nu så har hon opererat högra benet och de har typ sågat, skruvat och spikat så hon kommer gå med kryckor en lång tid framöver. Men det blir bättre! :) Sedan ska hon göra samma sak med andra benet, stackarn.

Men självklart är det roligt att driva med henne och säga att hon suger på att gå på kryckor ;)
Men jag förstår henne, haha






Julproblem

Publicerat: 2008-11-30 kl. 09:44:00
Första advent är ett viktigt tecken för att snart är det jul. Jag brukar alltid ha alla mina julklappar köpta vid det här laget. Men nu har jag ingenting. Jag älskar ju julen och förbereder den alltid långt innan. Jullåtarna har spelats sen i augusti, men vad är det med julklapparna jag inte klarar?
Jag vet inte vad jag ska köpa till någon. Kanske jag ska dra med Daniel på lite julshopping när han kommer nästa helg? Inte ens till honom vet jag vad jag ska köpa, och jag vet alltid precis vad han ska få. Han har ju köpt till mig.
Problemet med honom är att han vill inte ha något. Han är supergullig och säger att det räcker att ha mig vid sin sida, naaw, men jag vill ju ge honom något.

Min familj har en tradition tillbaka så långt jag minns. Varje första advent träffas vi hemma hos min pappas moster, äter smörgåstårta och sedan massa julbak. Det är en supermysig tradition!
Det var meningen att Daniel skulle vara med också, men han missar ju det eftersom att han kommer nästa helg.
Den här gången kommer dock inte bli som den brukar. Idag serveras gryta istället för smörgåstårta. Och idag så är Madelenie, Jeanette och Eric här... Dem flyttade ju hit från USA i våras så det har aldrig varit med på en i den här grejen. Men det finns en sak till som inte är som det brukar - min faster kommer inte dit. Hon har alltid varit på det här jätte mycket och hjälpt min pappas moster med julbaket. Men det här året har hon betett sig jävligt sjukt, som vanligt, och får därför inte komma. Kommer det bli annorlunda i år? Ja. Kommer det bli skitsnack i år?  Ja.

Men innan första advents firande så ska jag ut och övningsköra, det ska bli superkul! :) Update kommer senare...
Puss puss

<3

Publicerat: 2008-11-24 kl. 16:45:33

Jag tror inte ni förstår hur mycket jag faktiskt älskar er, och hur mycket jag faktiskt behöver er. Jag önskar ni kunde lova mig att aldrig lämna mig ensam, men det kan ni inte. Det är ju det jag är mest rädd för, att vara utan er.


Vi stockholmare klarar inte snön

Publicerat: 2008-11-24 kl. 16:40:39
Och det stör mig rejält!
Varför är det så svårt för folk att bara gasa på lite? Visst, man ska hålla ett lugnt tempo när det är snö. Men de i Norrland, de klarar det galant. Deras bussar kommer jämt i tid.
Varför klarar inte våra det? Jag stod i 40 min och väntade på att det ens skulle komma en buss, och när det väl kommer en... Ja, då blir den proppfull. Men det är ju till fördel för busschauffören. Tror du han kör för det? Nej, 3 km hem tog hur lång tid som helst.
Min pojkvän Daniel som bor i Åre driver jämt med stockholmarna och hur vi hanterar snön. Men varför klarar vi den inte? Jag menar, i Åre har de en halvmeter snö nu. Bussarna går som de ska. Här, här har vi 3 dm snö, och bussarna klarar ingenting. Bussarna till Norrtälje i morse gick knappast pga de va 4 dm snö på vägen dit. Jag skulle gärna vilja ha en förklaring av SL.

I love that dress

Publicerat: 2008-11-22 kl. 12:05:05


Är den där klänningen inte för underbar? Jag vill ha den!
Jag har inte shoppat sen innan midsommar pga. min viktminskning. Jag har ca 13 kg kvar, men jag vill shoppa nu!
Jag får begär. Jag vill ha den där. Den! Till jul. Nyår. Till i kväll. Jag vill ha den!
Daniel, om du ser det här... ;) Du vet vad jag vill ha! Hihi

3799:-Nelly.com

Första snön!

Publicerat: 2008-11-22 kl. 08:42:13
Klockan är bara tjugo i nio, och jag brukar sova vid den här tiden i normala fall. På lördagar. Men idag råkade jag vakna tidigare pga. min mobil och kunde senare inte somna om. Jag går upp, ut ur mitt rum, mot köket... Tittar upp och ser SNÖ! Jag stannar till, får världens största leende och vill hoppa och skrika av glädje. Men resten av familjen sover.

Jag älskar snö. Jag älskar vintern. Jag älskar julen. Jag älskar mina traditioner att springa runt huset barfota i snön. Jag älskar att åka pulka i snön, trots att jag är sjutton. Man måste våga vara sig själv!
Snö, snö, snö!

Och i kväll ska jag över till mormor och morfar med familjen, och så ska även morbror med familj det. Det blir älgkött med hasselbackspotatis. Åh så gott!

Prova det, ge det en chans

Publicerat: 2008-11-13 kl. 19:39:56
Jag rekomenderar verkligen alla där ute som är ganska onyttiga av er, godis varje dag osv. Sån var jag förut och kunde inte tänka mig något bättre liv än "jag-lever-mitt-liv-med-allt-jag-vill-ha-och-det-blir-så-bra-så"... Önskar du också att du kunde gå ner i vikt och försöker desperat? Försök igen! Bestäm dig verkligen! :)
Jag gick ner tjugo kilo på ca tre/fyra månader bara genom ren vilja, och lite motion.
Man blir så mycket piggare, sover bättre, mår bättre både psykiskt och fysiskt. Du behöver motionen! Kroppen mår så bra av det.

Tröstätning... That's shit

Publicerat: 2008-11-13 kl. 19:35:06
Nu sitter Daniel i en bil påväg mot Umeå. Han svarar inte, smsen kommer inte fram... Är det bara jag som blir jävligt orolig när det är så? Eftersom att han ändå är ca 80 mil ifrån mig och ute på vägarna så vet jag ju faktiskt inte om det kanske hänt något. Det är nackdelen med distansförhållanden. Hade jag bott ihop med honom, då hade jag suttit där i bilen tillsammans med honom.
Har han krockat? Eller är det bara batteriet som är slut? Hade han inte smsat mig om det var batteriet? Gah, vart är han?! När det är såhär får jag mina tröstätningsbegär och blir grymt godissugen. Idag har jag faktiskt lite godis, för i morgon blir det toppformskämpning igen. Jag stormtrivs med att äta nyttigt och leva hälsosamt, man mår så bra!
Men samtidigt älskar jag godis, trots att jag blir trött, mår dåligt osv.

Är det bara jag som blir sådär orolig, eller blir ni också det?

Ready, set... Go!

Publicerat: 2008-11-13 kl. 17:57:56
Sitter just nu och tittar på Aftonbladets TV om en kvinna som går upp i sömnen och äter! Svårt att hålla sig i form då? ;) Hon är ju liksom inte medveten om sitt ätande.
I alla fall så börjar min "formning" i morgon med idrott, springa 3 km och senare en timmes promenad. Jag sicktar på tio kg.
Vid midsommar började jag min viktnedgång och gick ner 20 kilo, sedan under höstlovet (i oktober, för er som inte vet) så spårade det ur lite och jag gick upp 3-4 kg. Nu är det dags att gå ner dem + lite till!
Älskar jag att springa, och ha ett mål, och komma till målet? Ja!

Dessutom ska vi ha bip-test och konditionsträning på idrotten nu en längre period... Vilken tur att jag är lite förberedd och inte sämst i klassen. Hade det varit för ett år sedan, då hade jag definitivt varit sämst i klassen!

Jag och Johanna satsar ju på tjejmilen nästa år ;)

Hard work, work

Publicerat: 2008-11-12 kl. 16:34:49
Jag missade att lägga över pengar till Daniels konto - igen! Banken stänger vid tre, och när slutade min skola idag? Ja, tio över tre.
Hela dagen har varit ganska kaotisk. Det börjar med att vi har lunch jätte sent så man är grymt hungrig när det väl är lunch. Då är det ner kladdade makaroner med fettklumpsköttbullar. Låter väl gott? Efter det så har vi matte och får veta idag att vi har prov på fredag! Det får vi veta två dagar, eller inte ens två dagar, innan provet. Som tur är lyckades vi övertala lärarna att flytta fram provet till måndagen efter våran praktikvecka. Jag var jävligt sur där ett tag för våran mattelärare är den sämsta jag någonsin haft, men nu kändes det bättre ;)
Dagens planer är så att jag ska jobba i två timmar för att sedan städa rummet. Jag jobbar just nu! Ha jobbet hemma så man kan jobba hemifrån? Vad är det? UNDERBART! Dessutom är det bra betalt ;)

Sömnproblem *gäsp*

Publicerat: 2008-11-11 kl. 17:16:00
Mina sömnproblem blir bara värre och värre.
Förut kunde jag leva med dem, men nu? Snart är det åka till läkar'n som gäller. Min natt såg ut så att jag gick och la mig klockan 21.00 eftersom att jag var grymt trött. Jag ligger där, och kan inte somna igen... Klockan går och ungefär vid 01.00 somnar jag. Sedan klockan 03.00 så vaknar jag av hemsk mensvärk och jag har dessutom blodat ner hela sängen.
Det var bara tända lampan och fixa i ordning allt. Sedan när jag var klar så var det bara att börja om från början...
Problemet att somna. Jag tror jag somnade ungefär vid fem/sex i morse och sedan gick jag upp klockan sju. Är jag trött? Minst sagt. Ungefär såhär har det sett ut i sex månaders tid, jag lär mig ingenting i skolan längre.

Har ni också erfarenhet av sömnproblem?

RSS 2.0